Profil

Jeg hedder Bente Thomasberg Marinussen, og jeg er indehaver af firmaet Fjellebroen Bådhynder. Fjellebroen Bådhynder er et firma, som står for professionel ombetrækning af alle former for møbler lige fra sæderne i din bil til din elskede, men lidt slidte, sofa.

Gennem mine mange års erfaring som møbelpolstrer har jeg et indgående kendskab til, og kan arbejde med, alle former for materialer. Min far havde en møbelfabrik i Vejen, og derfra stammer min lidenskab for smukke møbler. Da min fars firma blev solgt, startede jeg hos Grant Design, der laver kvalitetsmøbler, og der arbejdede jeg i nogle år.

Senere flyttede jeg til Sydfyn, hvor jeg var ansat hos Erik Jørgensens Møbelfabrik i Svendborg. Ef-terhånden voksede mit ønske om at starte mit eget firma og blive selvstændig. Jeg begyndte med en meget lille virksomhed, mens jeg stadig var hos Erik Jørgensens Møbelfabrik. Min virksomhed voksede, og nu har virksomheden hjemme i Ulbølle på Sydfyn og i Paderup ved Randers.

Fjellebroen Bådhynder er et firma i konstant udvikling, og vi elsker vores håndværk. Møbelpol-string er et fag med meget gamle traditioner i Danmark. Gennem tiderne har folk i alle samfunds-lag tyet til møbelpolstreren, når deres gamle møbler blev for slidte. I dag kan vi redde dine mest elskede møbler fra genbrugsstationen ved at ombetrække dem med nyt stof og eller læder i alle farver og kvaliteter og med og uden knapper, præcis som du ønsker det. Gennem firmaets levetid har vi ombetrukket så forskellige ting som flysæder, bilsæder, motorcykelsæder, sofaer, lænestole, sofaer/stole/bænke i både og campingvogne og også antikke møbler.

Her hos os er alle velkomne med deres ønsker om møbelopgaver. Intet er for stort, og intet er for småt Kig forbi til en kop kaffe, og medbring gerne et foto af dit møbel eller ring til os for en ufor-pligtende snak.